Нови филми – Tomb Raider – Томб райдър 2018 Лара Крофт

нови филми

 

Това вероятно е един от малкото нови филми за които нямаме против да видим отново!

Така де, историята си е готина, героинята – нямам думи, винаги има опасности, пистолети, преследвания и някое древно зло или съкровище. Абсолютен хит сред приключенските филми. За съжаление обаче, няма да видим обичаната ни Анджелина, а по-скоро ново лице, но някак си не по-различно от предишното. Няма да се впускам в обяснения за новата героиня, а нека да видим за какво става дума във филмът.

Нови филми – нови истории?

Да, ама не. Бащата умира или изчезва безследно (мисля, че в този случай е умрял), тя разбира, че има тайна пазена от него или членува в някой орден – старата история! Но има някой въпроси, които си заслужават питането – къде е била Лара? Вижда се, че тя сякаш изобщо не знае за компанията или ако знае – не участва. Ходила е на училище? Каква компания има бащата? Дали Лара има някакви нови бойните умения или ни трябват други нови филми? Виждаме я с пистолети, скачане по скали и други, но ще има ли обяснение?

Вижте също – Jumanji: Welcome to the Jungle – 2017 Джуманджи

Най-големият въпрос за всички ни е – какво е това съкровище? Говори се за „майка на смъртта“? Нещо от някоя древна цивилизация или? И да ви разказваме повече за това, едва ли има смисъл. Насладете се на трейлъра и очаквайте новият филм.