Нови филми – The Star – Звездата: Историята на първата Коледа 2017

нови филми

 

Готови ли сте да видите малко нови филми?

Ако искате да видите историята за раждането на Иисус – ок, има доста филми и книги за това. Но това което ви показваме ние и създателите на този филм е доста, доста по-различно. За тези от вас, които са запознати повече с историята, знаете, че е имало едно магаре. Време е да чуете неговата история за раждането на Иисус. Неговата история за първата Коледа.
Я пак? Магаре ли? Еми, да, магаре. Какво има толкова да ни каже едно магаре си нямам и идея, но определено си заслужава да се изгледа.

От кога в нови филми има нови гледни точки?

Ами това далеч не е от вчера. Просто някой явно сега е решил да се занимава с това като филм. Нови филми с нови гледни точки за различни събития има много, но точно това не очаквахме. Колкото и да ви разказахме до сега, трейлъра не ни дава никаква информация. Буквално, ще видите купчина от сцени в които животните говорят, а в няколко случая и хората не знаят какво става.

Вижте също – The son of Bigfoot – Синът на голямата стъпка 2017

Ще се опитват да предпазят родителите от армията, дали ще търсят нещо изгубено или нещо съвсем, съвсем различно – не знаем. Такива нови филми са доста непредвидими и нищо повече от това не можем да кажем. До сега не бяхме срещали анимационен филм толкова орязан от към трейлър, но явно има и такива. Ще трябва да почакаме и да разберем сами.