Нови филми – The Open House – Отворената къща 2018

нови филми

 

Нови филми в които новият ви дом не е само за вас?

Точно така, връщаме се на старата вълна, където винаги се намира някой, които да ви обладае къщата или да иска да ви убие. Доста клиширан филм, но определено си заслужава прегледа. Започваме с това семейство, което по някаква причина е изгубило съпруг и баща. Семейството вероятно иска да се премести от старият град в нов, където проблемите не са толкова много. До колкото разбираме обаче, старият град в които се местят е предишният град на семейството – типично за нови филми!

В тези нови филми, никой ли няма идея за нещо ново?

Понякога гледаме прекалено клиширани филми, но какво друго можем да направим? Вижда се, че в този град всеки познава семейството. Достатъчно малък за да се знае измежду всички. След като младото момче вижда, че всички ги гледат изключително странно, започва леко полеко да подозира нещо. Сякаш нещо не е наред.

Вижте също – Ужас през 2018 – Компилация

Не след дълго естествено започват да се случват странни неща – удари по пода на къщата, звуци, включване на разни неща и прочее. Момчето дори открива някакъв струтен тунел под къщата им. Определено, ще е интересно да се разбере какво има или какво е имало там. С всеки изминал ден се случват все по-шантави и по-шантави неща и би било много трудно да се разбере от къде идват. Какво може да е всичко това?