Нови филми – The Layover – Подреждането 2017 Комедия

нови филми

Такива комедийни нови филми не е имало скоро.

Отново никаква информация, дали това е филм, които е пресъздаван, втора част от нещо или напълно нов за всички нови филми. Все пак, какъвто и да е ви го препоръчваме! Заслужава си да видите как две момичета се борят за вниманието на мъж, които срещнаха в самолета. Така е когато взимаш от евтините билети и не знаеш какво може да стане!

Все пак, така се получават някой нови филми!

Правилно, трябва да има история от някъде. Колкото по-интересна историята, толкова по-добър филмът. Добре, две момичета – опитващи се да пробият в своя живот и да направят кариера се сгромолясват с тътен. Едната, която е учителка и третира учениците си по много по-различен начин от колкото бихте очаквали и другата, която продава фалшива козметика (забележете кашоните с нея в спалнята). Двете живеят заедно или отделно, не разбрахме, но са добри приятелки, които искат да отворят нова глава в своя живот. Защо да не отидат на почивка? Много нови филми са започнали по този начин, защо не и този?

Вижте също – Dave Made a Maze – Дейв направи лабиринт 2017

Почивка, багаж, самолет като между двете се вози този привлекателен господин. Нищо странно, нали? Забравихте ли факта „нова глава“ обаче? Явно двете са решили до толкова да променят живота си, че искат да добавят и нов член към групата. Въпросът е, коя обаче ще го вземе? И двете са привлекателни, всяка със своята чаровност и идеи за това – как да отвлече момчето. Самолетът им има отклонение и трябва да отидат в хотел по средата на пътя – от тук започва всичко. Следват комични сцени с надпревари, коя от коя по-напред ще изложи другата и ще вземе мъжа за себе си. Готови ли сте да се впуснете в тази комична надпревара с времето и дори приятелката ви за един мъж? А изобщо на къде са тръгнали и защо имат толкова много спирки?

https://www.youtube.com/watch?v=Vd988UHR-Tg