нови филми 2018

 

Нови филми от зората на модерното?

Малко объркващо, но това което искаме да кажем е, че ще видим нови филми, които са по времето, когато всичко е било откривано – летенето, автомобилите, малките домашни уреди и принадлежности и прочее и прочее. В този филм обаче, няма да има комбинация от всичко това в два часа. Тук ще видим създаването на цирка, идеята, начина на събиране на хора и принципът на които работи той. Някога замисляли ли сте се как е бил основан първият цирк?

Още нови филми с Върколакът?

Не, само актьорът е тук. Това което ще видим всъщност, е един баща на две момичета и красива жена, които трябва да се изхранват. Бащата остава без работа, след като работното му място фалира (на банка прилича). Естествено, това е трейлър и от клипа които ще видите долу няма да разберем, как точно му дойде идеята за това, ще трябва да изчакаме целият филм. Добре, сцената с въртящият се цилиндър наистина изглежда да е ключовата, но какво общо има един цирк, всичките хора и представления в него с един цилиндър около свещ? Цилиндъра е ключовият момент и началният за създаването на камерата, но къде е връзката между двете? Добре, нека продължим нататък.

Вижте също – Blind – Сляп 2017 – Драма, Алек Болдуин, Деми Моор

Бащата развива идеята си, намира хора, събира трупа и от трейлъра се вижда, как започва да обикаля и изнася представления, хората се радват, аплодират, но не всичко е мед и рози. Всяко начало е трудно (освен на този шоумен може би) и винаги има спънки по пътя. До някъде в трейлъра ги няма, но после ще видите един натъртен артист, плачещи момичета и запустяла къща. Някаква голяма трагедия е сполетяла шоуменът, ще е интересно да разберем какво точно. Завист на други джентълмени, банкрут, изпочупените кости на акробатите от трупата? Варианти много, но ще видим всичко това когато филмът излезе по кината.