Нови филми – The Emoji Movie – Филмът на емоджитата 2017

нови филми

Писна ли ви да гледате нови филми с реални хора в тях?

Писна ви от екшъна, комедията, реалититата или някое старо предаване, което искате да изгледате отново? Търсите си нещо ново, нещо интересно, някой нови филми, които да ви заинтригуват, да разказвате сред приятели или колеги? Явно от Sony са решили да се погрижат точно за вашият проблем с този филм. Защо да не направим един нов филм за иконите в телефона ви? Те са толкова много, могат да са изключително различни една от друга, но всички те споделят една съдба – те са на вашият телефон.

Нови филми с неподозирани до сега вселени.

Относно оригиналност им даваме 10 точки. Това определено си е нещо съвсем различно от всичко което, ще видите в днешно време в кино салоните. Преди имаше филм точно за човечета в главите ни, които контролират емоциите и движенията ни. Сега иконите в телефона? За какво точно става дума?

Историята е много интересна, защото за емоджитата, всяко избиране е като снимка за документи – те трябва да изглеждат прекрасно и всяка иконка си има своя изглед. Докато една от тях не реши да го оплеска. Всичко се обърква, когато момчето, което използва телефона реши да го смени, точно защото това емоджи се е объркало.

Виждали ли сте луда надпревара с емоджита в други нови филми?

Не сте, нали? Това обаче ви очаква тук. Малката групичка от приятели, ще трябва скоростно да намери начин да спаси телефона и цялата информация в него, но защо точно? Как изобщо са се събрали тези икони и са тръгнали по този път? За нас е малко очевидно да оприличим геройте – момичето, което накрая, ще целуне главният герой, главният герой – оплескал тотално всичко и шантавият приятел. Този, които прави всякакви глупости. Познахме, нали?

Вижте също – Captain Underpants: The First Epic Movie 2017

Определено странен филм, но ще си заслужава гледането. Винаги е хубаво от време на време да се види нещо различно.