Нови филми – The Circle – Кръгът 2017 Ема Уотсън

нови филми

 

Нови филми с Ема Уотсън? Че кой не я харесва Хармаяни?

Вероятно няма да има нови филми с участието на Хармаяни, но ще виждате лицето на Ема доста често. Например в този интересен трилър.

Точно това е един от многото нови филми от които се нуждаем!

Нещо ново, нещо различно, нещо което да не е пълна фантастика. Готови ли сте?
Ще става дума за онлайн пространството. Популярна тема, но разглеждана от много различни страни.
Още в името е заложена идеята на филмът. „Кръгът“ става дума за едно затворено общество, което е решило че може да направи всичко, да излекува всичко и да спаси всичко. Дори и да не участвате във нови филми, ще трябва да се досетите, че такива неща няма! Защо? Защото всеки има своите цели и парите най-вече не се дават за нищо.

Младата Ема, която явно се кандидатира за това „работно място“ определено има интересни отговори на тези въпроси. Въпросите също не изглеждат някакви прости от сорта на „къде сте работили преди това“.

Колкото повече гледате трейлъра, толкова повече ви става ясно за какво става дума в това „кръгът“.

Затворено общество което се бори с всички човешки препятствия под наблюдението на техният лидер. Ханкс е интересен избор за тази позиция. Виждаме го като учител, лектор или нещо близко до това.

Вижте също – The Good Neighbor – Добрият съсед

По-късно ще видите и малките камери поставени навсякъде. Това е по-лошо и от Биг Брадър. Тук освен, че те държат в къща, но те и карат да им даваш всичките си идеи за това как може да се реши определен казус. Още повече, че другите участници в този кръг са напълно отдадени на идеята да си помагат взаимно и да показват на света какво могат.

Добре, но каква част от света разбира какво се случва в кръгът? Правилният въпрос дори би бил – коя част на света?

Интересен сюжет, нещо ново и различно, модерно, а не свързано с някоя стара новела от преди 20 години.