Нови филми – Маса 19 – Table 19 movie 2016

нови филми

 

Нови филми със сватба в началото не е имало скоро. За съжаление, началото на този изобщо не започва щастливо, а просто гледаме отхвърлените от обществото хора.

[sgmb id=“1″]

Положението не е толкова лошо. В много нови филми, да бъдеш зарязана чрез съобщение е традиция, какво остава това да е на някой сватбен ден? Човекът с които си прекарал последните две години, да те зареже за някаква глупава причина (не се споменава каква). Как бихте се чувствали вие в такова положение? Иска ви се да се скриете някъде, да се наревете, да не ви пука за никой?
Да, но нашата главна героиня няма такова намерение и просто решава да продължи дена на сватбата.
Оказва се на маса 19, което на нас нищо не ни говори, понеже явно тази маса е със хора, които са нежелани, но по някакви причини е трябвало да присъстват. Странен обичай за нови филми! Но предполагаме нови филми, нови сватби.

Този мъж, които среща тя, не можахме да разберем точно кога го е срещнала – преди да дойде на сватбата или всичко това се случва след това? Доста трудно наистина.
Какво да правиш, след като гаджето ти те е зарязало на сватба и сега виждаш някакъв мъж от които не можеш да отлепиш очи? Ще се бориш за неговото внимание, защото не трябва да стоиш сам цял живот.
Какви са тези други хора обаче на масата? Каква е тяхната история и защо изобщо има такава маса?

Вижте също – Me Before You – Аз преди теб 2016

Още по-любопитното е, че сякаш след сватбата те се събират на тази хижа. Като приятели ли отиват или това е още един шантав обичай при нови филми? Защо хората биха отишли на хижа след сватбата?
За наше съжаление на този етап има прекалено много въпроси и много малко отговори.

[sgmb id=“1″]

Дали тези двамата ще постигнат нещо повече от нощ в леглото? Дали няма да я видим на нейната сватба или този ще се окаже поредният измамник?
Ще трябва да почакаме още, за да разберем историята на тази романтична комедия.