Нови филми – Rough Night – Тежка вечер – 2017 Комедия

нови филми тежка вечер снимка

 

Един от многото объркани нови филми тази година!

В добрият смисъл на думата. Наистина, докато гледахме трейлъра бяхме с едно впечатление първата една минута, но после всичко се промени. Ако си мислите, че вечерта на тези 5 момичета, ще мине по план – купон, разврат и спомени за младостта – грешите!Защо да не си наемат стриптизьор? Не е нещо страшно, а и не чухме нищо за мъже и деца. 5 Момичета, които са готови да си спомнят младостта и да се напият уникално. Колко от това обаче, ще се случи.

Кога последно гледахте нови филми с мъртъв стриптизьор?

Точно така. Малко след като мъжагата пристига да забавлява дамите, те решават да му скършат врата (инцидент). Всички са уплашени и пищят и викат и не знаят какво да правят – защо да не хапнат пица? Все пак хората под стрес се успокояват с храна. Не знаем дали е смешно, жалко или трагично, че съвременните хора си нямат и най-малката представа какво да правят с мъртъв човек от инцидент. Нормално, всеки ще извика полиция и ще обясни какъв е случаят. Защо обаче тези 5 момичета нямат никакво намерение за това?

Започват да го пренасят нагоре надолу, да му търсят място да го закопаят и прочее. Това обаче идва с много допълнителни изпитания по пътя, като дори звънят на адвокат толкова късно през нощта да го попитат какво да правят. Всичко е тотално объркано и не е никак лесно да осъзнаеш какво правиш в тази ситуация.

Всички нови филми имат едни и същи хора.

Видяхте ги, нали? Откачалката, тази на която и липсват всички, жената с връзки и другите не се показаха особено. Определено групата е пълна и интересна. Може да ви напомня и на няколко по-стари филма свързани с мъже и подобни купони. „Ергенски запой“ е нещо много близко до това. Дали наистина ни се искаше да видим и версията с жени?

Вижте също – How to Be a Latin Lover – Как да си латино любовникСкарлет е доста интересен избор за ролята, но някак си и приляга. Жена, която е забравила младостта си и иска да я припомни с най-добрите си приятелки. Не че малко жени го правят, но малко стигат до такива крайности като в тези нови филми.