Нови филми – Rogue One: A Star Wars Story – 16.12.2016

нови филми

 

Ако до сега мислихте, че ви показваме странни нови филми, този ще разбие класацията ви!

За истинските фенове на Междузвездни войни е ясно, че първите части бяха излезли в разбъркан ред. Последната от миналата година беше сякаш продължения на последната излязла, но тази е нещо напълно различно.

Да започнем с историята.

Нови филми в такъв разбъркан вид няма и този е единствен. Дали тази част е същата?
Историята започва с това момиче, което по някаква причина е оставено от баща си. Целият трейлър ни подсказва, че той е заминал да помага за построяването на смъртоносната звезда. Момичето пораства, изглежда без родител защото няма никой около нея и по някаква причина е пленена.До тук нищо нередно, но някак си бунтовниците освобождават момичето, което не се знае накъде е тръгнало. Попада при бунтовниците, които са изгубили бойният си дух. Нейната цел е да им го върне и да види баща си отново. Той явно наистина е ключов елемент за построяването на звездата на смъртта.

Кога, къде и как?

Това са много точни въпроси. Гледайте внимателно трейлъра и ще видите толкова много познати неща от миналите епизоди – нищо модерно. Дори корабите и шлемовете са същите като оригиналните.
Какво ви намеква това? Че това може да е част някъде от средата на историята. Нещо което се е вече случило.

Вижте също – Underworld: Blood Wars – Подземен свят: Кървави войни

Запитайте се – отново ли строят звезда на смъртта, за трети път? Едва ли! Да не забравяме и секундната поява на Дарт Вейдър. Едва ли Кило Рен е сложил същият шлем като този на дядо си! Всички улики до тук водят към факта, че това наистина е някаква история от миналото. Кого ли друг ще видим?

Вижте и заглавието – История. Значи буквално някакъв далечен откъс в историята свързан пряко или косвено с главната история. Толкова много въпроси, а толкова малко отговори. Типично за всички нови филми. Замислете се, че дори главните герой от първите истории ги няма, освен вейдър.