Нови филми – Ripped – Изкормен – Комедия, Фантастика.

нови филми

 

Чували ли сте за глупави истории в нови филми?

Е няма как да не сте, но точно тази, ще ви върне някъде преди 20 години, когато комедията беше от шантава по-шантава. Всичко става през последните 30 години, когато двама младежи толкова здраво се напушват, че заспиват за 30 години. Как организмът им е издържал толкова и как са заспали, ще видите в самият филм.

Подобни нови филми няма да видите в нашите кино студия!

То те са просто ненормални. Двама се напушили в един микробус, преди 30 години, тревата която използвали била от зона 51 – как са я взели е още по-интересно и накрая се будят дебели и рошави. Толкова много въпроси, толкова много неща, които не са виждали. Ако скоро не сте гледали подобен филм, явно ви е време да смените телевизора. Когато си проспал новият век и дори не знаеш, че има плъзгащи се врати. Представете си колко добра е била тревата за тези двамата. Единият (белият) е имал много красиво момиче на младини. Сега обаче, тя дори има пораснал син, но по щастлива ирония на съдбата е разведена. Значи одъртелият младеж има шанс дори след толкова години.

Едва ли не разбрахте историята на целият филм (толкова малко нови филми имат подобен ефект), че сега има точно толкова въпроси – какво ще правят сега, ще работят ли, дали не са направили откритието на века, още много и много.

Вижте също – Pup Star: Better 2Gether – Кучешка звезда 2

Любопитно е, защо телата им са продължили да се развиват, като те са били заспали цели 30 години? От тук се вижда да е огромен пропуск, защото не може да се развива тяло без храна и вода. Освен, ако режисьорите не са решили да ни обяснят начина във самият филм, ще е доста голяма грешка. Още една такава е, никой ли не ги потърси за толкова години? Никой ли не го е грижа за тях? Дори приятелката му ли не се интересува от него?