Нови филми – Recep İvedik 5 – Реджеп Иведик 5 – 2017

нови филми

 

Искате ли нови филми с побеснелият герой?

За тези от вас, които не познават този див човечец, това е Реджеп Иведик с турски произход и се държи по най-простият начин които може да си представите. Но точно това го превърна в уникална комична фигура и радва толкова хора.

Нови филми с продължения? Защо не за Реджеп?

За тези от вас, които са запознати с неговата история, характер и филми знаят, че целият филм започва от едно място, продължава на друго, през трето и пак стигаме до началото. Един кръг, но доста добре направен с дълбок смисъл.

За съжаление, няма субтитри дори на английски, но можем да ви преразкажем това, което виждаме на трейлъра.
Какво могат да ни покажат продуцентите на нови филми?

От точно този филм – доста! Започваме от там, когато виждаме Реджеп на автобус. Дали той е шофьорът, дали само се вози, не се разбира. В някакъв момент обаче той бива допуснат до олимпийски игри или поне на това прилича. Последният филм беше за „Сървайвър“, а ако сте го гледали, знаете как Реджеп играе в отбор – никак. Той дава командите, той казва какво ще става и къде. Всичко това естествено поражда какви ли не комични случки.

Този път не виждаме момиче, любов или нещо подобно. В началото има една баба на която той дава обещание (поне така изглежда). Дали да спечели златото или да стане по-добър човек. Защото има и управници. Забелязахте ли ги, някакви двама с ризи? За тях нищо не можем да кажем, освен да са някакви организатори на нещо.

Вижте също – Going in Style – Отивайки си със стил 20174

Доста интересно се е получило. Филмът излиза на 16 февруари, а до сега дори няма английски субтитри. Сигурни сме че има голяма аудитория от любители на този филм, той е толкова комичен, смешен, забавен по един лесен начин. Колко нови филми излизат с подобни сюжети и дори да имат смисъл и цел в цялата история?