Нови филми – Rampage – Подивял 2018 – Dwane Johnson

нови филми 2018

 

Нови филми по игра? Не го е имало скоро!

Ако не бях потърсил името на филма в търсачката, едва ли щях да разбера, че има цели шест игри с това име. Не че съм голям фен на игрите, ама пък филмът е направен много по-развито от самата игра. Игрите са доста стари, около и началото на 2000 и може да си представите, че не са с голяма история, много екшън или някакви уникални визуални ефекти. Стига с тези игри обаче, да се захващаме с филма.

Нови филми с нов Кинг Конг?

В началото и аз това си помислих, но няма нищо общо с него. Помощник в зоопарка е отгледал тази горила албинос от малка. Тя го познава, доверява му се, комуникира с него. Докато една вечер от небето не пада някаква странна сонда пълна с химикали. Химикалите действат изключително страшно на животното и очевино го правят изключително огромно за кратко време. Колко според вас му остава докато го приспят? А колко време му остава, докато спре да расте? Естествено, човеците във всички тези нови филми трябва да изпуснат животното!

Вижте също – Downsizing – Смаляване – 2017 Фантастика

Една горила не е достатънча. Да се присъединят огромният вълк и крокодил! Точно това ще се случи – масова разруха, опустошения и единственият начин животните да бъдат укротени, е като ги приспят! Дуейн няма да допусне това и вероятно ще ги спре. Имам и близка идея, как това може да се случи – ще говори с горилата, тя ще го послуша и ще убие вълка и крокодила. Какво ще стане с нея обаче, не е ясно. Това естествено са само предположения, ще видим какво точно ще стане догодина.