Нови филми – Passengers – Пътници 2017 Космическо приключение

нови филми

 

Готови ли сте за нови филми с приключения в космоса?

Това е нашето предложение за вас тогава. Едно дълго космическо пътешествие, което се обърква по уникален начин и не се знае как ще завърши.

Дата на премиерата – 5.01.2017
Продукция на – Columbia Pictures, LStar Capital, Village Roadshow Pictures
Режисьор – Morten Tyldum
Актьори – Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen

 

Всички нови филми за космоса, са доста еднакви.

Винаги нещо се обърква, някой трябва да се жертва и прочее. Тук е малко по-интересно.
Космически кораб изпратен на мисия за следващите 120 години превозва своят екипаж и вероятно няколко други пътника. На трейлъра се вижда колко много капсули има. Едва ли всичко това е екипаж.

Две от капсулите се повреждат и това води до събуждане на двама от пътниците. Добре, че сценаристите са решили да са мъж и жена, че щеше да е малко глупаво по друг начин.
От тук нататък става доста объркващо. Двамата започват да си играят с всички неща на кораба, след като не могат да заспят, но в един момент се оказва, че не всичко е по плана на мисията.

Предстои сблъсък със слънце (или поне така изглежда) и те по чудо го отбягват (нови филми, стари филми, винаги като на кино). Става интересно и с факта, че не могат да се върнат към хибернацията. Това е доста любопитно и повдига въпроса, дали не са събудени нарочно?

Вижте също – Ghost in the Shell – Призрак в черупка 2017

От целият трейлър, само не можахме да разберем къде се е отправил този кораб? Забележете и странната му форма. Знаем за аеродинамиката и прочее, но този изглежда толкова различен от всичко което сме виждали по филмите. Вероятно няма и да се разбере, но много възможно е за да се движи. Каква ще е тази планета, че е на 120 човешки години от земята и какво ще търсят там? Дали спасение на човечеството и това ли е най-близката дестинация?