Нови филми – Pacific Rim Uprising – Пасифик Рим Пробуждане 2018

нови филми

 

Нови филми или елементарни продължения?

Точно това ще е въпроса тук. Понякога има филми, които е по-добре да нямат продължение. Доста малко от тях вече са останали, защото явно никой няма достатъчно добри идей за да измисли нещо ново. Не че филмът изглежда зле, не е направен както трябва или няма да има достатъчно екшън. Работата е там, че е продължение. Порталът беше затворен, всички чудовища бяха избити – точка.

Не, ние ще имаме нови филми с продължения!

Някой от предишните пилоти на роботите са мъртви, но това не означава, че всичко е по старому. Виждаме някаква промяна в управлението. Като че ли роботите са разделени на два вида и единият се контролира от грешните хора. Нищо не се разбира в тази насока. После виждаме как група хлапета намира няколко от роботите и ги управлява в битка срещу чудовища и други роботи. Нещата станаха доста сложни!

Вижте също – Beyond Skyline: Skyline 2 – Отвъд небесната линия 2017

Нови филми с нови откачалки не че няма, ама и тия вече не знаят какво снимат! Наистина, трейлъра е много объркан, много безсмислен, кои срещу кого се бие, за какво? Много повече въпроси от колкото отговори. Определено е заглавие, което трябва да се види, привлича интереса и прочее, но трейлъра трябваше да е направен по-добре. Дори чудовищата се връщат! Как, от къде, защо?