Нови филми – Ouija: Origin of Evil – Дъска за духове: Корените на злото

нови филми

 

Още нови филми на ужасите? Естествено.

 

Наближава Хелоуийн, затова решихме да ви уплашим малко. Следващото ни заглавие, също е продължение на друг филм, иронично дори със същото име.
За любителите на призраци и демони, това е вашето следващо заглавие във списъка. Защо?

Вижте също – Blair Witch – Блеърската вещица 2016

Връщаме се около 50 години назад в Америка (поне така ни се струва), където вече всеки се опитва да печели пари по някакъв начин. Едни с тежък труд, други с лъжа. Тази дама, определено е измислила начин, да наплаши хората да смърт само с нейните дъщери.

Нови филми с шарлатански истории скоро не е имало.

Жената умело е намерила начин да скрие дъщерите си в части на мебелите, където да могат да правят странни звуци или да плашат клиентите – което е основната задача на бизнеса. Искате да се свържете с умрялата ви леля – отивате там.
Както ви казахме, всичко е измама, защото тя се опитва само да вземе парите на клиентите си, тъй като има магнити и фалшиви преживявания в тази къща. Не и докато не донесе дъска за духове.
Дъската за духове представлява дъска с редица букви и изречения, които се посочват чрез дървен показател с лупа. Тя обаче никога не е подозирала, че тази дъска може да донесе най-големият ужас изпитван в тази къща.

Малкото момиче по някакъв начин се свързва със зло създание и то се вселява в нея. Нищо чудно, това не го виждаме за пръв път в нови филми.

[sgmb id=“1″]

Естествено, подобен тип демони само се опитват да ни изиграя и да се подиграват, докато не извършат нещо далеч по-смъртоносно. Започват се кошмари, дневни проблеми, проблеми в училище и нараняване на околните. Църквата не знае как да помогне, а майката, която до сега се е предполагало, че може да общува с мъртвите, дори не знае какво да стори.

До къде може да стигне тази история и какво ще се окаже накрая, ще разберем само след като видим целият филм. А дали ще има и продължение?