Нови филми – Now You See Me 2 – Сега ме виждаш 2

Now You See Me 2 нови филми

В нови филми ви предлагаме да разгледате следващата част за четирите конници – Now You See Me 2| Сега ме виждаш 2. За тези от вас, които не са запознати с предишната версия – трябва да я видите.

[sgmb id=“1″]

Наистина,нови филми за фокуси изобщо не са често срещани, още повече от такъв размер. Както всички се досещате, става дума за обири, да, но и става дума и за много повече. В началото, те бяха просто групичка шоумени, които обичаха да забавляват публиката на Вегас или някой друг град. Докато не се оказа, че могат да спечелят повече пари от колкото могат да похарчат. Това беше в първият филм, сега е време да видим какво ще става след това.

Във всички нови филми, те не са първите, които се опитват да въртят такива номера, но първите са зад решетките. Или решетките са зад тях? Във втората част, ще станете свидетели на битка между фокусници и шарлатани, но вие, ще сте хората, които да преценят дали това са наистина шарлатани или наистина могат да направят нещо повече.
Вижте също –Midnight Special | Специално посреднощ

Борбата определено ще е ожесточена, тъй като дори им се предлага да откраднат най-големият ключ за всички компютърни системи в света. Дали, ще се заемат със задачата и дали ,ще я изпълнят?

Трейлърът в нови филми, ни предлага да видим само някой отрязъци от самият филм, но определено не можем да си направим пълна и цялостна сметка на това, какво точно ще стане, кои ще са съперници с кои и кой за кого ще работи. Доста сложно ще стане, още повече щом видяхме трик в които се озоваха в Китай (макар малко да приличаше поне на китайския квартал).

[sgmb id=“1″]

Определено този нов филм, ще има трикове характерни за всички нови филми, но дали няма да има и нещо повече от това? Дали няма да се натъкнем на някоя любовна история или нещо подобно, но да не забравяме, че момичето в групата е само едно.