Нови филми – Mr. Church – Господин Църква 2016

нови филми

[sgmb id=“1″]

Еди Мърфи скоро не е участвал в нови филми.

Всички добре помним този актьор. Един голям комик, които този път е решил да влезе в ролята на добрият старец. Не се знае колко старец, но този филм определено е нещо различно.

Вижте също – USS Indianapolis: Men of Courage 2016

Ако следите сайтът редовно и четете всичко, без да прескачате до самият клип, ще знаете, че в повечето нови филми всичко е преразказано. Тук изобщо не виждаме аналог. Това, ще е един дълъг филм с много дълга история.

Не разбираме как точно започва всичко – дали Еди е причислен към това семейство от лекар или от близък, но той е там за да им помогне. Готви и чете книги, перфектната бавачка. Малките деца трудно се приобщават към нови хора вкъщи, както и това момиченце. Щом обаче свиква с него – всичко се променя.

Казахме, че филмът, ще е дълъг.

Не защото така правят всички нови филми, а защото ще видим доста дълга линия от събития – малкото момиче с майка си, която умира от болестта, момичето иска да иде в колеж, отива, забременява, ражда се малко момиче, пораства и през всичкото това време – Господин Чърч е там.

Той винаги е помагал на момичето в трудни моменти, винаги се е грижил за нея, но всичко това е доста подозрително. Този човек е винаги спокоен, винаги с решение на проблема, винаги там. Дали няма нещо скрито? Ще трябва да изчакате всички нови филми да излязат по кината, за да разберете тяхната същност.

Надяваме се филмът да завърши с щастлив край, защото се вижда как човекът е благодарен на момичето, че го е дарила със семейство. Явно той самият има по-голяма история зад гърба си и нещо, което не е за споделяне пред всеки.

[sgmb id=“1″]

Само не разбрахме какво стана с бащата, защото в няколко сцени, малкото момиче се вижда да играе с господин Чърч, но бащина фигура никъде не се вижда. Поради какви ли обстоятелства?