Нови филми – Megan Leavey – Меган Леави – 2017 драма

Нови филми 2017

Всички нови филми за 2017 година, явно, ще носят по-голямо послание от колкото си мислите.

Дори в този филм, където началото е съвсем различно, а краят още повече. Млада жена, която не умее да се сприятелява, няма много приятели (дори на филмът, не се вижда да има някой), решава да се присъедини в армията. От къде и идва това на ум, защо го прави и какво, ще се случи накрая, ще видите в следващите редове и самият трейлър.
Както вече ви казахме, момичето е решило да се присъедини в армията, защото явно има проблеми вкъщи. Не си личи да се разбира и с майка си, може това да е основната причина за влизането в армията. Нови филми, нови идеи за сюжет, вероятно довели и до този филм.

Целият филм поема по нова линия след влизането на главната героиня в армията.

Там всичко се преобръща. Все още обаче е прекалено изплашена, прекалено притеснена и несигурна в себе си. Въпреки това, тя е изпратена на различни мисии (явно във всички нови филми, вече на никой не му пука дали си от вчера тук или от две години – отиваш и това е!), но преди да отиде на своята основна и последна, тя има шанса да вземе боен другар със себе си – куче. Как точно се случва, тя да попадне на най-агресивното куче не знаем, но точно колкото е агресивно, толкова и ще се превърне в най-добрият и приятел. Ще спаси дори животът и.
Последната акция която виждаме на екрана обаче, хвърля кучето в болница или е мъртво. От всички тези нови филми, не може да се разбере всичко. Дори на трейлъра не се разбира, дали наистина кучето е загинало или се е изгубило след взрива на бомбата в автомобилът. Това дори не е краят на историята. Жената решава да осинови кучето, макар да има изключително много проблеми търсейки начини за това. Явно не е толкова лесно да осиновиш военно куче, което е спасило живота ти.

Вижте също – Gifted – Надарена 2017 Семеен, драма

Търсенето на решения обаче, ще я отведе до много странни хора, а това което забравихме да ви споменем, е че всичко това е по действителен случай. Може да напишете името на филмът в търсачката и ще видите колко много реални снимки има на жената и нейната немска овчарка.