нови филми – Me Before You – Аз преди теб 2016

Me Before You нови филми

 

Ако ви се гледат нови филми от жанра на романтиката, тогава сте попаднали на точното място. Нови филми ви предлагаме да видите, този изключително интересен трейлър на филм, по най-добрият романтичен, бестселър.
Естествено, става дума за любов и шантави връзки, но щом погледнете трейлъра, ще видите, че филмът определено си заслужава гледането.

[sgmb id=“1″]

Още в началото на клипа забелязвате, че момичето изглежда доста небрежно, да не кажем грозно, но това е на път да се промени точно заради един мъж. Докато отчаяно си търси работа, за да изкарва прехраната си, младата девойка получава шанс да се грижи за инвалид. Всеки естествено си мисли, че става дума за някоя баба или дядо, но не и за този привлекателен мъж, които за съжаление е прикован на стол поради причини, които не се изясняват във видеото.

В тези нови филми, дори в началото няма никакъв шанс, тези двамата да са заедно, защото по някакви причини – просто не се понасят. Но това е на път да се промени, след като прекарват толкова много време заедно и започват да свикват един с друг. Постепенно, младото момиче започва да се облича по-добре, да се чувства не толкова смотана и затворена в себе си и да изпитва чувства, към човека прикован на стол.

Вижте също – Popstar: Never Stop Never Stopping 2016

Абсолютно истинска любовна история от приказките, само с тази разлика, че принцесата е прикована на стол и нейният принц (колкото и смотан да е той) идва да я спасява.

Мъжът, също не е по-добър. Още в първите дни когато са заедно, той не я понася, постоянно се опитва да се отърве от нея, да я накара да напусне, но постепенно вижда нещо различно в нея, нещо уникално, както във всички нови филми, така и тук човешките чувства се променят. Точно затова филмът се казва и по този начин.

Споделяйте публикацията и се абонирайте. нови филми ви благодари 🙂

[sgmb id=“1″]