Нови филми – Marshall – Маршал – 2017 – Трилър

нови филми

 

Отдавна не сме имали такива нови филми!

Ако върло се интересувате от история и по-точно когато чернокожите са били роби в Америка, този филм е за вас. Те също са били в робство, доста по-жестоко при това, но един мъж е решил да се бори с това и до колкото разбираме от трейлъра, този мъж е успял да промени събитията в Америка. Дали наистина е успял?

Нови филми с нови незнайни герой.

Точно така. Едва ли на много хора е известен този човек. Млад мъж, които тъкмо е започнал да си търси работа и решава, че може да помага на своите братя и сестри в съда. Вероятно първият, чернокож адвокат, но сами се досещате, че неговата идея не е била приветствана добре от никого. Дори от хората около него. Логично е да мислим, че дори да си чернокож свидетел е откачено за онова време, какво стана ако си адвокат. Все пак, смята се, че в съда всички са равни и няма никакво влияние цвета на кожата. По онова време обаче правилата са били напълно различни.

Вижте също – Rememory – Презапомняне – 2017 Трилър

Филмът, може да ви се стори доста различен, нов и дори объркващ за всички нови филми, които сме виждали до сега. Ще видим и момче, което бива пребито, защото работи заедно с този адвокат. Естествено, първият случай на адвоката няма да е проблем с някой бял – ще му дадат чернокож. Как обаче това ще се отрази в съда, как този човек е успял да промени Америка и какво го е накарало да го направи – само когато видим целият филм.