Нови филми – Live by Night – Живей нощ за нощ 2017

нови филми

Нови филми за гангстери не сме виждали много, а този дори е записан за догодина.

Обикновено филмите за гангстери са свързани с някой голям обир, голяма любов и пари и кражби и накрая – убит. Тук нещата сякаш ще ни покажат нещо доста различно или поне нещо далеч по-лично. Дори ако отидете и попитате Ал Капоне той ще ви каже – тук трябва да си корав и да устояващ на всичко. Точно към това са се насочили и сценаристите на този филм – да покажат колко силен трябва да си, за да устоиш на всички проблеми и престрелки в гангстерският свят.

Те са се насочили към този конкретен герой, които още не се знае дали не играе някой голям играч в престъпният свят. Новият Батман ще стане още по-лош от колкото си мислите.
Не че има много нови филми, които ни показват нещо смислено от целият филм, но този – нищо не му се разбира. Дали става дума за израстването на един велик гангстер или просто дребна клечка, която се опитва да си проправи път към многото пари.

Ако гледаме внимателно, може да помислим, че всичко това се развива по време на сухият режим в Америка. Тогава гангстерите сервират най-добрият алкохол.

Всеки се бори за пари и всеки иска нещо за себе си.

Очевидно, главният ни герой се бори с всички сили за да стане следващият голям гангстер. Как ще стане това, той смята че само неговата упоритост и сила на духа могат да му помогнат. За него е важна единствено свободата и това как трябва да стоиш изправен. Без значение какви препятствия излизат на пътя ти.

Виждаме няколко момичета, за кое се бори най-много, дали някоя не му е сестра или нещо подобно?

Вижте също – Hands of Stone – Ръце от камък 2016

Доста объркан трейлър, които може да обяви класацията на подобни много нови филми. Направо ще е интересно да разберем, каква е главната история около всички тези бандити и какво ще се случи накрая?