Нови филми – Kung-Fu Yoga – Кунг Фу Йога 2017 Джаки Чан

нови филми

 

Нови филми с този комик? Готови ли сте?

Джаки Чан пак се завръща на екрана, но този път вместо нещо американско, ще смеси Кунг Фу и Индия. От трейлъра разбираме, че дори ще има и схватки стил Боливуд.

Нови филми с толкова смесване на стила или клише?

Колкото и големи киномани да сме, не сме виждали такова смесване. Да видиш похватите от Китай и Индия в един филм. Може да има някакви нискобюджетни продукции, които не си заслужават, но този определено изглежда по-добър.

Не знаем каква роля играе Джаки, но ще трябва да вземе скъпоценен камък за да спаси приятелите си (не се споменава, дали са семейство или нещо подобно. Нови филми – трейлър, какво да очакваш?).

Цялата мисия естествено, няма как да се размине без бой. Ще трябва да напердашим няколко индийци да им покажем как се прави в нашия край.

За любителите на Джаки Чан, филмът е изпълнен изцяло в негов стил – екшън с комедия. Не се знае в колко още филма ще участва, затова ви препоръчвам да гледате докато можете.

Завъртат се и няколко интересни въпроса:

Какъв е Джаки в своята роля – полицай, наемник? Просто го хванаха от някъде и го принудиха да изпълни сделката. Толкова просто!

Защо е в Индия?
Дали е имал там някаква важна задача или те го водят на сила да отиде да го вземе?
Дали приятелите му не са му син и дъщеря или само дъщеря? Абсолютно нищо по това. Те са просто някакви затворени в клетка и ще трябва да ги спаси. И друг път сме виждали орязани трейлъри, но този тук е прекалено орязан. Не искаме да разбираме всичко преди самият филм, но те са се престарали.

Вижте също – The Fate of the Furious : Fast and Furious 8

Виждаме поне, че приятелите се спасяват и успяват да избягат, но какво става с този диамант/кристал? За какво служи и дали ще се използва за зли предназначения? От гледна точка на историята, филмът е малко блудкав, но с този главен герой определено си заслужава гледането.

https://www.youtube.com/watch?v=2Ex_kBrofOY