Нови филми – Kill Switch – Убийствен ключ – 2017 Фантастика

Искате ли малко нови филми с пътуване в други светове?

нови филми

Този е точно такъв и освен, че ще пътувате в други свето, ще виждате и по друг начин. За маниаците на киното (добре и любителите) знаете, че има два типа кино – през очите на главният герой и през камерата отстрани. В този филм, ще имате възможност да виждате и от двете, като във втората част, ще е още по-интересно, защото имате малки инфографики по екрана. Дали няма да сте следващият робокоп?

Нови филми за други светове?

Точно това, ще видите тук обаче. Супер интересна история, нещо наистина различно от всичко, което сме гледали до сега. Нов енергиен източник е поставен на земята. Явно няма никакъв друг вариант за създаване на енергия и хората са построили тази странна кула, която да взима енергия от космоса. Да, но дори ние знаем, че не можеш да направиш нещо от нищо. Очакват се проблеми или никой не мисли за тях.
Всичко започва да изчезва щом се приближи до кулата, а главният герой дори бива изпратен в някаква капсула. Дори не се разбира – до кулата ли го пратиха или в бъдещето?

Два нови свята в нови филми – нищо ново, но нещо интересно.

Отдавна не бяхме виждали подобно нещо в киното. Сега, след като главният герой е изпратен в другият свят по незнайна причина, ще трябва да спасява и двата. Какъв е другият свят обаче? Следствие на нашият или бъдещето на нашият? Започва да става много заплетено, но дори и толкова сложно, филмът пак изглежда доста интересен и сме сигурни, че ще привлече популярност.

Вижте също – Terminator 2: Judgment Day 3D – 2017

Не се знае, може и да има продължение. Главните въпроси са – кои е главният герой, инженер, професор или един случайно избран? Какъв е този друг свят? За какво бива изпратен там и дали е било по погрешка или нарочно? Всички тези въпроси, ще бъдат отговорени, когато видим филмът.