Нови филми – Kickboxer Vengeance – Кик Боксьор: Отмъщение

нови филми Kickboxer Vengeance

 

Има ли още любители на нови филми с тема бойни изкуства?

Ето и следващото ни заглавие за бойните изкуства – Kickboxer Vengeance. За тези които са по-запознати от нас, не сме гледали първа част (ако изобщо има), но може да ни я споделите долу в коментарите.

Явно, това е някакъв филм за Ван Дам или неговото наследство. Историята на филмът е доста близка до всичките, които видяхме през 2016 до момента – един пада и следващият иска да отмъсти за него. Дали става дума за брат, сестра, любима и прочее. Не ви ли писна малко с тези нови филми?

Вижте също – Birth of the Drafon – Раждането на дракона 2016

Да разгледаме историята на нови филми?

Добре, тук става дума за битка, при която големият брат умира от противника си. Не знаем защо точно го убива, дали е битка до смърт, но момичето, което изглежда като най-бруталният мениджър има някаква по-сериозна връзка с тези неща.

Виждате я, че доста често се появява по екрана и явно има главна роля в цялото нещо. Дали не е била приятелка на починалият брат?
Не е сигурно. По-скоро е по-вероятна версията, че тя е мениджър на този големичкият, които играе Дейв Батиста. Каква роля има обаче тя в цялата работа? Нови филми, нови истории.Младежът отива при учителят на своят брат – Ван Дам, които има доста странно мислене за учител.

Някой забелязва ли, че всички легендарни учители носят очила? Всеки ли има проблем с очите?

По-интересно е да видиш, как учениците се борят за одобрението на своите учители да ги учат. Тук обаче, няма такива признаци. Все едно веднага го е взел и е започнал да го налага с пръчки. Вероятно, на много от вас им е много по-интересно на какви изпитания, ще се изправи, преди да достигне битката със убиецът на брат му. Всички нови филми ни оставят в такова очакване, така че очаквайте да видите и целият филм. Не мислим, че ще достигне до българският кино салон.

 

https://www.youtube.com/watch?v=FYlhKKefXew