Нови филми – Jurassic World: Fallen Kingdom – 2018

нови филми 2018

 

И като всички други нови филми – продължаваме безкрайната поредица.

Да започнем с това – главния герой има намерение всяка негова роля ли да започва с някоя стара, американска песен? Не че е нещо проблем или друго, но пък е интересна добавка към филма. Понякога не се вписва напълно, но не сме се събрали тук да обсъждаме точно това. Да видим какво се случва в праисторическият остров.

Нови филми – нови продължения!

Това трябва да го поставим като заглавие на толкова много филми! До първата половина на трейлъра, всичко изглежда наред – отново динозаврите, отново тяхното опазване и тем подобни. Много от вас вероятно са си задавали въпроса „защо просто не унищожат острова?“ – Дами и Господа, тук това ще се случи! Най-накрая на някой му дойде на ум да взриви това място. Обаче от първия филм видяхте, че дресьора е страшно привързан към динозаврите, които е отгледал. Не може да допусне да взривят всичко.

Вижте също – Rampage – Подивял 2018 – Dwane Johnson

Той естествено не е единственият с тази мисъл. Има още двама, които са на това мнение. За тях, създаването на динозаврите е нещо революционно, нещо велико и няма как да се простят туко така с тях. Трябват още изследвания, проучвания и прочее. Нови динозаври със сигурност ще видим – като този, които прилича на Дявола. Що за динозавър е това и изобщо как се е получил? Дали динозаврите на острова не започват и да се смесват? Не знаем, ще трябва да изчакаме до лятото на 2018 за да разберем.