Нови филми – It – То – 2017 Филм по книгата на Стивън Кинг

нови филми

 

Колко от вас са очаквали нови филми от точно този писател?

За тези от вас, които не знаят кои е Стивън Кинг — богът на книгите на ужасите. Не че сме чели точно тази негова ужасяваща творба, но клипът към филма е просто брутален. Още от сега ще ви подготвим, че винаги когато се правят нови филми по книги се изрязват някой глави или части. Затова, не се учудвайте.

Дори да не сте чели книгата обаче, това не е фатално. Филмът има достатъчно ужас да не ви дава да спите известно време, затова бъдете готови.

Историите на всички тези нови филми са толкова объркани!

Понякога това е наистина така. Група деца започват да стават съмнителни към една къща, след като по-малкият брат на едното изчезва. Как няма да изчезне, когато в каналите се крият ужасяващи клоуни? Не знаем как на Стивън Кинг му е дошло като идея да постави клоуни в отходния канал на улицата, но явно му се е получило изключително заплашително. Филмът наистина е способен да ви уплаши доста добре.

Има и интересни ефекти. Ако сте любители на филмите на ужасите, знаете редовните трикове — скърцане с врати, ходене на горния етаж, такива работи. Тук обаче, ще се върнем назад във времето, за да видим как този прожекционен апарат почти не се счупва, за да направи анимация от стативи. Стативите обаче оформят тази умопомрачителна картинка с клоунското лице върху лицето на майка му. Това е нормален трейлър, но нищо, абсолютно нищо не се загатва за какво ще стане накрая. Дали някой ще залови клоунът, какво иска и как е стигнал до това положение.

Вижте също – Don’t Hang Up – Не затваряй – Целият филм

Ще е интересно, ако някой сподели в коментарите какво се случва. Знаем, че това е разваляне на историята, но след като я има съществуваща, едва ли е толкова лошо. Дали това ще е единственият филм от писателя или ще имаме удоволствието и страха да видим още някой?