Нови филми – GUARDIANS – Защитник Руски филм

защитник нови филми

 

Нови филми от Русия – уникални. Явно на някой руснак му е писнало да гледа как американците се убиват по всевъзможни начини и е решил да направи нещо от Русия с любов. Какво обаче, ни предстой да видим?

Не е за първи път да видим нови филми от Русия, просто те не правят толкова големи заглавия, че да станат популярни. Но този, ооо, този направо си проси гледането. Щом включим в това число и съветският съюз, значи положението, ще става напечено.

Всички сте чували спекулациите, че руснаците и дори други държави по време на големите войни, са се опитвали да постигнат някакви супер войници, които гарантирано да им спечелят войната. Е тук явно става дума за точно такива създания. Хора трансформирани в супер машини, само за да бранят майка Русия.

Определено, трейлърите изглеждат уникално, както и горната картинка, която между другото е показала, какви ще са героите във филма. Имаме това мечоподобно същество, което очакваме да има някаква супер сила, този с ножовете или изобщо каквото и да е това острие, защото този полумесец, си е голямо ренде. Третият, не ви ли прилича на бомбаджия? Това по него изглежда като гранати, може да е нов вид камикадзе, а за момичето, може би може да си променя формата, кои знае.

[sgmb id=“1″]

Още по-интересна, ще е каузата в тези нови филми. На един от клиповете се виждат някакви японци, може да са от мафията. Руснак да ядоса японската мафия, това е нещо ново. За разлика от Капитан Америка 3 Цивилна война, тук говорим за изцяло нова история с нови герой, които са създадени да бранят страната си. Какво може да се обърка, до какво може да се достигне с всички тези шантави сили, ще разберем, щом видим филмът. Вие какво мислите, дали ще си заслужава гледането?

[sgmb id=“1″]

Моля споделете статията, това ни помага много. Всяко споделяне е важно. Благодарим ви! 🙂