Нови филми – Goat – Овца 2016 – Nick Jonas movie

нови филми

Нови филми за братства от университета ще има още, а това е нашето следващо предложения. Потопете се в света на първокурсниците и вижте на какви мъчения ги подлагат.

 

Няма значение, дали сте виждали това в нови филми или стари, първокурсниците винаги минават някакви изпитания, преди да бъдат приети в някое от брадствата. В този филм обаче, Ник Джонас ще ви покаже колко могат да бъдат брутални те.Какви глупости вършат, само и само за да докажат, че са мъже.
Абсолютно глупаво ако ни питате, но за тях това са традиции.

Докато едни се пречупват, други не могат да понасят унижението и мизерията. Биха направили всичко, за да те унижат и да те изложат пред всички, дори групово.
Не можахме да разберем от трейлъра, Джонъс дали е първокурсник или вече е на следващото ниво?
Вижте също – Novi filmi – Kicks – Ритници 2016 – Първи трейлър

Съжаление и разлика с много други нови филми, тук не ви ли се струва, че няма голяма история? Няма нещо повече от това, какви изпитания минават първокурсниците за да влязат в групата и дали някой, ще се пречупи или не?
Ние нищо друго не видяхме, дори имаше само откъс с едно момиче, не се знае дали ще има любов (пък и с всичкият този алкохол и мизерия с които ги заляха, едва ли) или нещо друго.

Доста, доста беден трейръл. Напълно неочаквано за много нови филми.
Ако погледнем набързо лентата, това е приемане в братство, минаване на изпитания, един се пречупва с мечтата, че ще влезе в братството, другият не и от там нататък нищо повече!

[sgmb id=“1″]
Това все пак е трейлър, но не означава да ни дадат никакви догадки какво може да следва.
За съжаление, този филм би попаднал в класацията ни на скучни и нескопосани филми. Не виждаме нещо, което да е толкова различно или невиждано до сега, нещо което да ни изненада и да ни държи пред екраните.