Home » Екшън » Нови филми – Game Over, Man – Край на играта, мъжки 2018

Нови филми – Game Over, Man – Край на играта, мъжки 2018

нови филми

 

Нови филми с още по-откачени сюжети?

Понякога има и такива. Нещо, което е напълно ненормално, различно от реалността и дори няма да си помислите да го правите. Ето за това обаче има нови филми. За да не правим подобни глупости! В началото, ще си помислите, че това е просто филм, където някой иска да вземе за заложници група хора и да вземе пари за тях. Но не, тук имаме специални герой, които просто искат своя певец да е жив и здрав.

Нови филми с нови музиканти.

Признаваме си, че това е първото появяване на певеца Шаги от много време (поне ние така знаем.). Филм тясно свързан с него, доста добра идея. Но не си мислете, че ще го виждате много в този филм. тук по-скоро, ще виждате много повече тези тримата. Сервитьори, които са решили да помогнат за освобождаването на заложниците.

Вижте също – Ocean’s 8 – 8 Океана – 2018 Екшън

Колко познания имат според вас? Не за нови филми, а за спасяване на заложници? Точно николко! Колкото филми са гледали, това е било и нищо повече. Тяхната решителност обаче, ще ги тласне към опита да помогнат и да спасят всички. Същата тази решителност, ще ги вкара в куп комични ситуации, дори висене на дъска за гладене от прозореца. Понякога буквално можеш да седиш и да си мислиш – от къде ги измислят тези сюжети?

, , , , , , ,