Нови филми – Everything, Everything – Всичко, всичко 2017

нови филми

Най-после ще видим един от малкото добри нови филми през 2017.

Казваме добри, защото това не е история, която е виждана скоро по екраните или е преразказвана в миналото, да не говорим за продължение. Това е история сама по себе си и определено има много истина в нея и малко магия. Понякога така се получава, че колкото по-близко е един филм до реалността, толкова повече почитатели получава (не че междузвездни войни е реален).Готови ли сте да изпитате любов от ново измерение с тези нови филми?

Предполагаме, че това е подходящ термин за този филм. Какво се случва в него обаче? Момиче, което е болно (не се казва болестта) и заради това не може да излиза от къщата си – затворник на собственият си дом. Иска да види много места, да ги усети, да почувства и да живее живота си. Едва на 18, нейният живот може да продължи по същият начин или да поеме съвсем различен обрат.

Майка и е до нея, но не става дума за баща. Ще е интересно да видим, дали ще има някаква информация за него в самият филм. Не че в много нови филми, това наше твърдение се оправдава! Нанася се сладко момче в къщата до тях. Харесват се от първият поглед през прозореца и момчето започва да флиртува с нея. Всичко се развива чудесно, момичето се чувства съвсем различно от преди и иска да изпита всичко.

Решава да излезе от къщата, както биха направили всички в тези нови филми.

Вижте също – Fifty Shades Darker – Петдесет нюанса по-тъмно

Защо просто да не напуснеш своят безопасен дом и да оцелееш? Точно това се случва. Първите няколко часа момичето не изглежда да има проблеми с външната среда, но в една от сцените се вижда, че тя припада и влиза в болница. В следващата сцена тя дори тича по улицата. Как това е възможно? Знаем, че много нови филми се правят по различни начини, но дали не са променили прекалено историята?