Нови филми – Dog Eat Dog – 2016 – Куче яде куче

нови филми

 

Нови филми с три откачалки? Това не сме виждали много отдавна.

 

Обири, грабежи и подобни неща има в много филми, но този малко се различава от стандарта. Тук ще стане дума, как човек се пристрастява към обирите и веднъж като започне не може да спре. Това е поне според Никълъс Кейдж. Неговите филми винаги са с неговият глас, които се опитва да ви вкара максимално в идеята на филмът.

Вижте също – Kickboxer Vengeance – Кик Боксьор: Отмъщение

Нови филми с него започнаха да излизат все по-рядко, а неговият стил беше фантастиката. Какво се случи? Това не е тема на сегашният филм. Три откачалки, които очевидно имат доста развинтено въображение за грабеж са се запътили към следващата си цел. От трейлъра не ни стана точно ясно каква е тя, но става дума за някакво бебе. Вече трябва да сте свикнали с всички трейлъри на нови филми, които виждате.

Определено момчетата имат своите проблеми, но това което ги обединява е идеята, че ще имат много пари.

Че в кои нови филми на някого не му е харесвала тази идея?

Ще видите, че те се обличат като полицаи, отвличат хора и ги обират, всякакви неща. Но каква е тяхната главна цел? С какъв мотив го правят това и защо? Дали е само заради парите? Изглежда доста плоско, ако само това им е в главите.Сами ще видите кои са двамата главни герой от триото, но какво прави третият? Той почти не се вижда на трейлъра, сякаш го играе просто допълнителен за бройка. А какво точно трябва да правят с това бебе, никой не знае! Ще трябва да почакаме излизането на нови филми за да разберем. Но това което ни кара да се замислим е целият смисъл на филмът. Дали ще става дума само за едно отвличане на бебе или има нещо далеч по-дълбоко и емоционално в цялата работа? С каква цел го отвличат това бебе? Да го продадат ?