Нови филми – Cult of Chucky – Култ на Чъки 2017

нови филми Cult of Chucky

 

Готови ли сте за нови филми с малката кукла?

Да, за съжаление както ви казахме в няколко предишни статии, през 2017 година ще има много нови филми, които да са продължение на някои стар или дори римейк. Това е точно един от тях.

Как обаче се справят с изработката на нови филми?

За момента, не сме чули нито едно заглавие, което да си е заслужавало преправянето след толкова години освен Star Wars, макар че и там има доста спекулации.

Явно режисьорите наистина нямат никакви идеи за нови заглавия и нови сюжети. Какво ще гледаме обаче?

Както виждате, това е тиизър трейлър.

Тези трейлъри са като пред трейлъра, просто кратка версия на това, което ще е трейлър или дори може да се нарече – видео новина. Тя не представлява никакъв смисъл, а само загатва какво да очаквате в самото заглавие. Какво ние да очакваме в „Cult of Chucky“ през 2017?
Това наистина е доста спорен въпрос, защото изобщо не можем да предскажем какво може да има във филмът. Това което можем със сигурност да кажем обаче е, че ще има много ефекти и кръв. Замислете се, колко е стар този филм. Когато е бил правен, ефектите не са били толкова много и не е имало такава хубава интерпретация както сега. Определено очакваме разсипани кофи с кръв.

Какво да кажем за участниците в клането?

Тук също има интересни спекулации. Започваме веднага с въпроса – дали ще е същата кукла или режисьорите са решили да сменят и това? Ако е същата, къде е била толкова години и как е оцеляла? Имам усещането, че ако е различна, може да е по-интересно.

Вижте също – Eloise – Елойс – 2017 Novi filmi 18+

Вече за начинът по които ще действа и ще напада нищо не можем да коментираме, защото знаем, че куклата няма супер сили или тренира кунг фу. Просто ще трябва чакаме и да видим какво са сътворили режисьорите за следващата откачена кукла с брадва или пистолет в ръка.