Нови филми – Colossal – Колосално 2017 Ан Хатауей

нови филми

Забелязвате ли как обичаме да ви показваме най-шантавите нови филми?

Ето ви например още един. Какво си мислите, че може да се случи докато сте проспали последните няколко часа? Майка ви да ви търси по телефона, да ви блъснат колата на улицата или някак си да събудите огромно чудовище, което да руши всичко по пътя си. Да, познайте за какво става дума в този филм.

Нови филми с чудовища скоро не е имало, но не и с контролирани чудовища!

Добре, наистина, оплакваме се, че в киното няма креативни идеи, но сякаш това минава границите! Чудовище, което е контролирано от жена?
Ние също не можем да ви дадем отговор на въпроса „Как“, защото дори трейлъра не го показва. Ще трябва да чакаме да излезе целият филм. До тогава обаче, може да разгледаме трейлъра.

Както вече видяхте, главната актриса, ще е Ан Хатауей.

Приличен избор с изглед на това, което очакваме да видим. Проспиваш девет часа, виждаш че цял град е опустошен сякаш си бил там, а в същото време ти си спиш вкъщи. Как става това? Дори ние не знаем, но предполагаме, че е някаква връзка между чудовището и нея. Все пак, кое чудовище танцува и си мести ръцете по команда на жена?

Нови филми – нови теории.

Изключително е интересно на какво ще наблегнат за да обяснят ситуацията. Дали на телекинеза, дали на някаква астрална прожекция, кои знае. Защо чудовището обаче е на толкова далечно място от контролиращият? До колкото успяхме да видим, градът където напада е някъде в Япония, но момичето е в Америка (поне на нас така ни се вижда). Какво ще направиш, когато разбереш, че можеш да контролираш чудовище, което разрушава всичко? Показваш на приятели естествено.

Вижте също – American Fable – Американска басня 2017

Доста малък трейлър наистина, доста сбит, никакво място за допълнителна информация или за повече вникване и разбиране. Дори не се вижда как е започнало всичко и как ще свърши. Толкова много въпроси, толкова много възможности, а ние не знаем нито една. Ще стоим и ще чакаме.