Нови филми – Collateral Beauty – Второстепенна красота 2016

нови филми

 

Понякога се чудим какви нови филми ви показваме!

Този обаче изглежда да е доста интересен. Всеки от вас е чувал за онази приказка, където на лошият старец му се появяват няколко призрака и го карат да се замисли върху отношението му към другите. Това е доста близка история, но с малко по-различно развитие.

Ако следите нашият сайт редовно, ще забележите че има много нови филми, които са репродукция на някой стар. Така е, но този изобщо не влиза в тази категория.

Става дума за мъж, които има дете, не виждаме жената обаче.

Той много обича своето дете, изглежда успял с добра кариера и всичко което му е необходимо. За съжаление обаче, съдбата му отнема всичко. Казваме съдбата защото нямаме никаква престава какво се случва със семейството му.
Всички нови филми са така, не разкриват нищо съществено от трейлъра, пък и нали за това е само част от целият филм. След тази тежка загуба на семейството си, главният герой се депресира толкова, че изобщо няма намерение да се разправя с никого, нито да бъде добър отново. Хрумва му идеята обаче да напише писма на трите, според него главни човешки ценности – любов, смърт и време.

Странно, но след като написва тези писма, той получава най-странният отговор – самите смърт, любов и време. Странното е, че те изобщо не приличат на онзи с черната мантия, качулка и коса или пък любовта да е някоя пухкава сладурана.

Явно нови филми с времето дори променят и непроменимото!

Вижте също – Mr. Church – Господин Църква 2016

Те ще се опитат да вразумят човека, които е изгубил толкова много то живота си. Ще се опитат да му върнат надеждата в света и че отново може да обича и че си струва за какво да живееш. Как обаче той ще реагира на техните покани, как ще се държи когато види всяка една от тях и по-интересното – дали има някакви изпитания които да издържи за да премине към следващият?
Всичко това след като видим филмът.