Нови филми – Cars 3 – Колите 3 – 2017 Продължението

нови филми

 

Стига с тези нови филми. Нека да се върнем назад във времето и да си спомним една велика история!

Добре ще е да знаете, че ако наистина сте фенове на филма – не ходете с деца да го видите! Толкова много чувства, толкова много епични моменти, няма да имате време да се занимавате с деца. Ако ви звучим прекалено лоши, представете си какво е да гледате последният Star Wars с бебе в киното?

Макар трейлъра (както при всички нови филми) да ни показва прекалено малко, можем да очакваме епичност и филм изпълнен с емоция.

Виждаме само, че Светкавицата е на пистата, състезавайки се, но има много модерни автомобили. Ние го виждаме с неговите същи форми, дори след удара. Какво ни подсказва това?

Това подсказва за състезание младите със старите.

Това е нашето предположение – че Светкавицата вече е към края на кариерата си и е време да отстъпи короната на някой друг. Въпросът обаче е, какво точно ще се случи?Модерните коли наистина са нещо, което ни притеснява ( не че в други нови филми е проблем). Погледнете трейлъра дори няколко пъти. Не само Макуийн е стар, но има и други автомобили, които нямат очертания на супер кола. Дали тогава този автомобил, които виждате да се прокрадва между другите не е някакъв натрапник? Да не се състезава, а единствената му цел да е да догони светкавицата?

Толкова много въпроси, както при всички други нови филми, но трябва само да чакаме. Това е тиизър трейлър, а когато излезе самият трейлър, ще е още по-интересно да се види още малко от историята.

Ще е напълно прекалено да се говори за още един филм (макар че, с излизането на всички тези нови филми, нищо чудно) защото всяка хубава история трябва да има своят край.

Вижте също – The Boss Baby – Шефът бебе 2017

Въпросът тук е – за какъв край говорим? В първата част, видяхме как Хъдсън Хорнет се търкаляше по пистата. Дали светкавицата ще направи точно това? Дали от пиксар са измислили уникален край или ще слагат още коне под капака? (не сме виждали вътрешен ремонт на нито една от тези коли).