Нови филми – Brother Nature – Братска природа 2016

нови филми

 

Нови филми с един откачен брат? Това не сме го виждали скоро.

Всъщност, дори не знаем филм с подобна история. Може и да е прекалено стар за да сме го гледали или изобщо да няма.
Добре, от къде да започнем? Няма много нови филми в които жена се появява по нощница още в началото и да ви каже „Господин бъдещ конгресмен“. За американците, това е голяма позиция, на много хора от България дори не им е ясно какво точно е.

[sgmb id=“1″]

Преди своята кампания обаче, бъдещият конгресмен трябва да направи една семейна почивка. Всичко е нормално, докато не се появява този полу брат, като от трейлъра дори не се разбира на кого е. Дали майката и бащата са се събрали и това е доведеният брат? Защото нещо се спомена за сестра и гадже? Явно ще трябва да почакаме целият филм.
Вижте също –
Yoga Hosers – ѝога панталони 2016

 

Нови филми в които ви лазят мравки, снимат ви по телевизията за важно интервю, а някакъв палячо на заден фон откача, не се виждат често.

Определено, този човек е готов на всичко и дори въоръжен със всичко, за да направи почивката на конгресмена в пълен кошмар. Да не забравяме и унижението, което ще получи по телевизията.
Определено се вижда, че този откачалник изпитва голямо удоволствие от това, че има полу-брат, като дори го взема за абсолютен брат. Нови филми с такива откачалки колкото искаш.

Опитва се да го развесели, да направи денят му по-щастлив и прочее, но просто не осъзнава колко го дразни това. Сконфузните ситуации извън него също не са малко. Като добавим, че конгресменът има намерение да предложи брак на приятелката си, а този лудия сигурно, ще глътне пръстена, нещата стават доста сложни.

Определено весела, семейна комедия, определено ще има какво да се види. Интересно е да видим как ще завърши всичко. Дали тези двамата ще се помирят или ще назрее гняв и огън помежду им.