Нови филми – Bridget Jones’s Baby – Бебето на Бриджит Джоунс

нови филми

 

Нови филми с Бриджит чакаме толкова време. Заслужава ли си?

Ако сте харесали първият филм, този може да ви се стори доста познат. Ако следите и нашият сайт редовно, ще видите че има доста филми, които се оказва да се преправят тази и следващата година. Продължения, нови глави от стара история и прочее. Хората нямат никакви идеи за нови филми!

Но филмът не изглежда толкова лош. Има интересна история, неочакван край, какво повече ви трябва?

Вижте също – Fist Fight – Бой с юмруци 2017 Ice cube

Да разбере на кого е бебето например? Да, очевидно главната актриса е бременна и не знае на кого е бебето. Виждали сме много подобни филми, но тук е интересното, че има двама бащи. Как може да не знаеш с кого си спала последно? Доста объркващо наистина.

За съжаление, не само това са проблемите на Бриджит Джонсън.
Колкото и да се старае да се държи позитивно, да гледа от хубавата страна на нещата, при нея сякаш те нямат такава. Винаги нещо ще се обърка, винаги нещо ще стане още по-зле, но Бриджит винаги се старае да ходи с вдигната глава.

Което е доста добре, предвид факта, какво и се случва постоянно.

Ако не сте гледали предишният филм, добре е да го направите или да си го припомните. Така е най-добре да се гледат всички нови филми които са римейк на стари заглавия. Ще си спомните историята и ще разберете смисъла на филмът по-добре. Нови филми като този, ще има още, бъдете готови.

Още не сме разбрали на кого ще е бебето, дали ще се окажат близнаци и може да са и на двамата? Не знаем, чакаме всички нови филми за да си отговорим.

Определено, ще е доста интересно да разберем, кои точно е бащата и как се стигна до това, че може да са двама, като всеки от тях има 50% шанс. Дали Бриджит не е станала много развратна?