Нови филми – Blockers – Блокирани 2018 Комедия

нови филми

 

Още нови филми за завършващи?

Буквално може да започнете и да се питате – колко още подобни филми, ще гледам? Виждали сме много подобни заглавия, има ли нещо, което може да ни изненада? Дали това не е филмът, които може да донесе промяната?
Определено, когато видите трейлъра, ще осъзнаете, че подобни нови филми не сте виждали. Всичко в самият филм е актуално и уникално. Вижте сами.

Нови филми и още Джон Сина?

Явно той е следващият след Скалата да се присъедини към киното. В този филм, ще видите как едно загрижено семейство няма да позволи на дъщеря си да изгуби своята девственост по време на бала за завършването. Много от съученичките и са минали по този път и тя е готова да остави този живот зад себе си. Учудва ме какво се радват толкова, че няма повече училище, като сами ще трябва да си плащат сметките от тук нататък, но какво да ги правиш! Семейството трябва незабавно да спре плановете на своята дъщеря, но как?

Вижте също – Най-добрите комедий през 2018 – Компилация

Това дори и в трейлъра не става ясно, но можем да видим изключително много смешни ситуации, които да ни развеселят и накарат да се замислим, че и нашите деца един ден ще са в това положение – освен ако вече н са минали през него!