Нови филми – Blind – Сляп 2017 – Драма, Алек Болдуин, Деми Моор

нови филми

 

Нови филми ни очакват всяка седмица.

Това заглавие, макар и кратко е изключително интересно, различно и впечатляващо от останалите. Става дума за нещо ново на големият екран и определено историята, ще ви хареса точно толкова, колкото и ще ви обърка. Ако сте фенове на подобни нови филми в които много от нещата са неясни и стават разбираеми чак в края, това е вашето заглавие.

Нови филми където виждаш когато не виждаш.

Да, малко объркващо. Вероятно сте чували, че слепите виждат със сетивата си? Точно за това ще стане дума в този филм. Ще видите как дори слепите могат да са по-човеци от нормалните хора, как могат да те изкарат от твоя сив свят и да те вкарат в един напълно непознат. Става дума за жена, която очевидно е обичана от своят съпруг. Работата е там обаче, че нейният съпруг няма чиста работа и върши незаконни неща. Ако мислите, че това е нормално или странно, чакайте да чуете – жената бива осъждана за злодеянията на мъжа си! Знаем, че има различни съдебни системи по света, но това е изключително странно! Как така, тя ще е виновна за нещо, за което дори не знае? Или може би огърлицата, която получи от мъжа си е нещо повече от това което изглежда?

Изключително заплетена история. Но нищо не остава както е в тези нови филми. Жената бива осъдена да работи 100 часа обществено полезен труд. Нейната задача е да помага в дома за слепи хора, където очевидно чете книга на този слепец. Този слепец обаче, изглежда да е много по-отворен и широко скроен за света. Започва леко и бавно да променя жената, да я кара да изпитва нови неща и да си задава нови въпроси. По този начин, той я кара коренно да се промени и да осъзнае коя е и какво иска.

Вижте също – Wonder – Чудо – Драма за дете с пластична операция.

Макар че, положението с мъжът и не е никак розово, тя решава да се отдаде на връзка с този сляп мъж. До къде стигат нещата обаче, щом съпругът и разбира за това, може да видите само в самият филм.