Нови филми – Blair Witch – Блеърската вещица 2016

нови филми

 

Нови филми или нови кошмари? Оставяме изборът на вас.

 

Така де, няма нищо лошо в това да не можете да заспивате вечер. Но този филм определено ще ви докара някоя безсънна нощ. Изглежда наистина добре направен, добри ефекти, добра история, нека да видим за какво става дума.

[sgmb id=“1″]

Започваме с много добре позната критика за последните няколко нови филми – преправен. Имаше преди филм със подобно заглавие още в далечната 1999 година. Това може да се каже, че е продължението. Но само си помислете за какви нови филми говорим – продължение на филм от преди 17 години. Само Star Wars бяха правили подобно нещо до сега.

Историята поне я запазват, дори продължават. В дъното на статията, ще ви покажем двата трейлъра на старата версия и новата и сами ще видите приликата между тях. Предполага се, че втората част е за братът на изгубеното момиче в първата.

От тук вече започват сериозните спекулации – как изобщо намира тази касета?
Този които я е намерил, как знае на кого да я даде и изобщо, какво е снимал там? Доста въпроси на които някак си знаем, че няма да получим отговор дори от самият филм.

И тук вече историята започва доста да се повтаря. Къмпинг в гората, която се предполага да е обитавана от тази вещица.

Вещица естествено никъде не се вижда, но пък паранормалното определено го има.
Тези клонести разпънки, крясъци, викове, усещания за присъствие, все познати проблеми при нови филми.

Вижте също – Lights Out – Изгаси светлините 2016

Тази къща накрая обаче, това обещава да е нещо ново. Как изобщо я намериха в този дъжд и какво има в нея?
Дали е сестрата на това момче или каквото е останало от нея? Много въпроси, малко отговори, затова винаги чакаме за нови филм.

Ако сте гледали първата част на филмът, то тогава знаете, че качеството беше много ниско, ефектите съвсем базови, дори не може да ви даде толкова смразяващи усещания, както някой модерен филм. Да се надяваме, че тук няма подобни неща.

 

https://www.youtube.com/watch?v=D51QgOHrCj0