Нови филми – Birth of the Drafon – Раждането на дракона 2016

нови филми

 

Липсваха ли ви тези нови филми?

Време е да видим някоя интересна житейска история и защо не тази на Брус Лий, които се смята за най-добрият кунг фу боец през миналият век? Виждали сте доста клипчета с него и легендарният му инчов юмрук. Ето ви и целият филм.

Ако никой до сега не е чел за него или поне разучавал, то тогава този филм, ще ви е изключително интересен. За любителите на дългите филми – този се състои от две части. Нови филми с подобни сюжети излизат много често от Китай, но е време да видим нещо по-холивудско.

Вижте също – Deepwater Horizon – 2016 екшън филм

Идеята е, че този ученик, които не разбрахме как е стигнал до тук (Сан Франциско) е решил да се занимава с Кунг Фу след като е видял новият си учител. Той се издига до такова ниво, че в главата му е само да нарита някой и да покаже уменията си пред учителя. Учителят от друга страна изглежда доста заинтересован от киното. Главната му цел е да вкара бойните сцени в нови филми от миналият век.

Както знаете, това е само трейлър и не знаем как се е стигнало до там.

Ето я и втората част. Един монах решава да намери Брус и да му помогне (или поне така излиза от трейлъра) да разшири уменията си. Разбира се, като надменен ученик отначало е твърдо убеден, че не се нуждае от подобни напътствия, но в последствие се вижда, че приема насоките на новият си учител. Ако си мислехте, че става дума за американеца в този филм – грешите. Много нови филми нямат подобен обрат в историята. Тук става дума за учителят и как да се разшири неговият кръгозор и да достигне ново ниво на умения.

Определено интересен филм ни чака, минимум 2 часа му даваме дължина. Това което остава да разберем е как е започнало всичко и как ще свърши. До какви висоти се стремят героите и какво искат да постигнат след всичките тези уроци.