Нови филми – Before I Fall – Преди да падна 2017

нови филми

Отдавна не е имало нови филми от побърканият жанр!

Не че искаме да ви плашим или предразполагаме за нещо уникално, но такива сложно-сюжетни нови филми, не се срещат вече често. Ще трябва да вложите доста мисъл в тях и да помислите добре върху това което виждате. Само трейлъра изглежда достатъчно труден за разбиране, да не говорим за самият филм.

Ние обаче сме опитни кино любители и можем да разберем за какво точно става дума. От това което видяхме в трейлъра, не се вижда да има магия или някаква странна химия, но дори информацията която получаваме от трейлъра е доста объркваща.

Какви са тези нови филми?
Доста объркани е точната дума за тези филми. Виждате тази група момичета, които явно са елита на училището и нямат намерение да погледнат някой по-ниско от тях. Едно от момичетата обаче изглежда доста различно от останалите и се държи много различно. Нашата главна героиня се предполага да е заключена в безкраен кръговрат на един ден. Още по-страшното е, че този ден от сутринта до вечерта и всичко е едно и също. Същите хора, същите действия повтарящи се в безкраен кръговрат.

Какво го е причинило? Дали онова рошаво момиче на партито не я е омагьосало или има още по-зловещо обяснение? Филмът вече е излязъл по кината, така че ако има харесали трейлъра, може да го видите. Ще кажете, че пускаме стар филм – не. Все още е ново заглавие, а ние се стараем да ви показваме най-интересното от света на киното. Ще се радваме да прочетем коментар по филма от някой, които вече го е гледал. Чувствайте се свободни да го споделите в коментарите отдолу.

Вижте също други нови филми – The Book of Henry – Книгата на Хенри 2017

Какво трябва момичето да направи за да промени това сиво ежедневие? Какво трябва да направи за да върне живота си в реда в които беше? Ще трябва да видите целият филм и сами да си отговорите на това.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ouu-WL-bkSE