Нови филми – Baby Driver – Шофьорът Бейби 2017

нови филми

 

Писна ви от откачени нови филми? Ето ви още един!

Да, точно така, ще гледате шантави нови филми, докато ви казвам! Този обаче, ще ви разсмее, ще ви изуми, дори може да ви хареса историята. Момче, което се казва Бейби (кои родител, ще си кръсти детето Бейби?) извършва превози на хора. Римейк на „Транспортер“, но в много по-странна версия.
Ако дори това не ви е достатъчно, ще има и любовна афера. Хубава сервитьорка, която очевидно харесва младото момче, ще се опита да се сближи с него. Естествено, неговият живот не може да се сравнява с любовният и ще трябва да прекрати с едно от двете. Кое обаче?

Нови филми, римейк на стар, но при напълно различни обстоятелства!

Точно това, ще видим и тук. Започваме първо с главният герой – шофьорът. Младо момче, което е преживяло катастрофа с родителите си. Ако си мислите, че е останал недъг – нищо такова. Постоянно със слушалки заради шум в ушите от катастрофата и дори има няколко леки белега по лицето. Ако това дори не ви стига, името му е Бейби. Сами ще видите, колко е забавно всеки да ти казва Бейби (миличък, бебе, сладък и всичките му други опции).

Аферата с момичето очевидно се развива добре. Излизат двамата, харесват се, но неговият живот просто не може да продължава така. Прекалено опасен, различни хора, различни нужди, а червеното субару – това е доста странен избор за такъв тип нови филми. До сега бяхме гледали само изискани аудита, а сега изведнъж това. Малко странно.

Това е един трейлър на нови филми, които от доста време не сме виждали – толкова пълен и изчерпателен.

Вижте също – Savage Dog – Бясно куче – 2017 Скот Адкинс

Не можахме да видим само малките детайли, които така или иначе не са от голямо значение. Как се е свързал с подземният свят, как се е научил да управлява толкова добре автомобил и какво ще стане с него и момичето. Въпреки странното си име, това определено е заглавие което, ще очакваме.