Нови филми – Assassin’s Creed 2016 the movie

нови филми

 

Нови филми най-после ви представяме филмът, които много от вас очакваха. Имаше толкова игри, толкова епичност, а чак сега виждаме филм от поредицата Assassin’s Creed. Още първият ни въпрос, е дали ще има и други части или това, ще е само единичен филм?

[sgmb id=“1″]

Да се насочим към това, което виждаме. За времето на целият трейлър, се виждат две главни особености, които са в разрез с играта. Първо, никой никога не е казвал, че някой ще умира или че дори е бил убит, за да бъде вербуван за екипа на анимус. За щастие, за разлика от много други нови филми, тук всичко върви по играта – анимус, спомени и прочие.

Малко можеше да се постараят, да не убиват главният герой в началото на филмът, ама какво да се прави – нови филми, нови правила.
Второто нещо което не ни хареса, беше че когато отидоха там, в спомените или анимус, имаше и други хора, които играеха действието на група или по-скоро отбор. Игрите които сме играли до сега са нямали подобни неща и винаги героят беше един. Другите които бяха с него във самите филми, те просто бяха от самото време, а не че са пристигнали с него.
Вижте също – Nerve – Истината или се осмеляваш

Нищо обаче не се споменава за края на историята (не като да не виждаме нови филми за пръв път), дали ще е същата като на останалите, дали няма да се покаже нещо изключително различно, което никоя игра до сега не е имала, дали пък няма да се влюби в някоя или да избяга от анимус, защо и да не остане?

Възможните опции са доста и явно, ще трябва да почакаме. Но за разлика от други нови филми, тази мацка с обяснението в началото не ви ли се вижда малко сърдита, даже ядосана? Доста странно се държи и направо и иде да го изяде с парцалите.

[sgmb id=“1″]

Определено, ще е един от онези нови филми, които да се очакват.