Нови филми – Assassin’s Creed 2016 – Орденът на асасините

нови филми

 

Много нови филми имат далеч по-незначителни трейлъри. Но не и този.

 

За феновете на компютърните игри е голямо вълнение да чуят, че излиза филм по игра. Този се базира на доста известна и стара такава, която има доста версии и богата история. Дали филмът обаче, ще оправдае очакванията и ще следва историята както трябва, още не се знае.

За начало, нови филми с толкова съдържание в трейлъра не се срещат много. От самият трейлър разбираме само половината история.

Всичко започва с един затворник – както в много нови филми.

Този затворник е вероятно единственият, които компанията е успяла да намери с толкова дълга нишка на кръвта. Датираща чак преди 500 години той може да бъде свързан с ордена на асасините. Още нищо не знаем точно какво представляват те и каква е тяхната цел и дори няма да ви кажем.

Компанията го взема за този експеримент, но е по-интересно какво прави той в килия? Дали има нещо свързано с миналото си, голям престъпник или просто никой? Къде е семейството му?

Доста въпроси за този убиец, но какъв ще е отговора?

До тук разбрахме основната идея зад филма. Ами после?

Осъзнава колко може да постигне със тази виртуална реалност, на нашият асасин това вече му харесва.

Вижте също – Logan – Логан 2017 – Последният върколак

Добре, до тук разбрахме какво става, но какво да кажем за целта, която се опитват да постигнат? За какво им е цялото това търсене на човека с най-дълго минало? За какво им е да построяват тази машина?За тези които са играли играта, веднага е ясно – да спрат някакво бедствие в миналото. Нещо обаче ни кара да се замислим, че тук нещата ще са доста по-различни. Винаги в подобни нови филми има някакъв злодей, нали?

Тук интересното е, дали той ще е в миналото или бъдещето. Този с вратовръзката изглежда доста подозрителен. А да не говорим за лекарката, която изглежда силно привлечена към този индивид.