Нови филми – Annihilation – Унищожаване 2018

novi filmi 2018

Най-после нови филми, които наистина да са нови!

Не си спомням да съм гледал някакво заглавие с подобна история или е прекалено старо. Може да е от някоя книга, аниме, но не се споменава. Това което ми харесва е, че наистина изглежда нещо много по-различно от обикновенно, не е продължение и наистина не съм виждал подобен сюжет или история. Какво толкова специално има? Влизаш в дъгата и си в съвсем друг свят!

Нови филми за дъгата?

Не, но отговора си го биваше. Свят като свят, нищо кои знае какво, докато мъжът на главната геройня не се оказва силно отровен от незнаен вирус-зараза-ухапване или друго. Къде е бил? Зад тази дъговидна бариера, която очевидно се разширява с всеки изминал ден и заплашва да обхване градове и държави. Какво има от другата страна? Никой не знае, защото никой не се е върнал за да разкаже.

Вижте също – Pacific Rim Uprising – Пасифик Рим Пробуждане 2018

Понякога наистина се появяват някой сполучливи нови филми. Този например върши чудесна работа! Да изпратят някой дрон или робот там? Правено е, не помага явно. Хора с камери и оборудване отиват, но едвам се връщат, ако изобщо се върнат. Главната ни геройня е решена да спаси съпругът си (може и да не са женени) като влезе там и намери противоотрова или поне това, което го е ухапало.

Определено намира много повече от колкот си мислите!

Нови филми с нови идей за чудовища – чудесно. Зад въпросната бариера всичко изглежда много по-добре, разцъфва, процъфтява, но не всичко е толкова хубаво, колкото си мислите. По някаква странна причина има много видове, които не са познати на хората, но изглеждат като смесени. Животно с друго животно. Не напълно създадени от нулата, а просто миксирани. Дали това няма да е някоя шега на извънземни или Бог има нов план за земята? Ще трябва да изчакаме да видим в самият филм.