Нови филми – American Made – Произведено в Америка 2017

нови филми 2017

 

Нови филми произведени в Америка?

Те, не че всички нови филми не са такива, но този дори има това име. Името естествено е напълно объркващо, но този екшън, ще трябва да видите! Не заради Том Круз или наркотиците и падащият самолет, а заради цялата друга историята, която се крие зад трейлъра. Интересното е, че пише, че е правен „по истински случаи“, но как подобни неща излизат на бял свят, още повече на кино? Ще трябва да видим целият филм за да разберем.

 

Нови филми от миналият век?

Да, точно там се развиват нещата и по-скоро около 20 години от сега. Главният герой е пилот на пътнически самолет, но някак си се запознава с този господин, които работи за ЦРУ. Защо на ЦРУ му е притрябвал един обикновен пилот? За да пренася необикновени неща например. Точно това е и цялата история на този филм – как един обикновен пилот се превръща в разносвач на тайните служби. Но, цял филм само за някакъв си пилот? Не е ли малко скучно? Определено не! Само когато видите трейлъра, ще разберете, че това няма да е изобщо семпъл филм, както други нови филми. Том толкова много се увлича в ролята си да е преносвач на ЦРУ, че прави какви ли не глупости, да не говорим за парите.

Вижте също – Всички клипове на Wonder Woman

Сцените наистина изглеждат много добре, историята е интересна, още повече, че и Пабло Ескобар е в този филм. Скоро, той доста често започна да се появява на екраните. Животът на главният герой се преобръща напълно след срещата с ЦРУ. Ще е интересно да видим какви условия са му предложили, какво точно искат от него и как работят много от нещата в тази сфера.

Ако ревюто ви е харесало, не забравяйте да го споделите. Помагате ни много.