Нови филми – American Assassin – Американски убиец 2017

нови филми 2017

 

Започваме да си мислим, че всеки един от тези нови филми от 2017 има странно име.

Да не говорим, че дори името не се вписва в описанието. Някой от вас може да е решил, че става дума за комедия или нещо, не толкова сериозно, но ще останете разочаровани. Точно обратното е! Екшън с много стрелба и цел, която може да ви изглежда малко клиширана.

Честно казано, някак си целият филм изглежда клише. Нещо не се връзва не мислите ли? Изгубил любовта на живота си малко след като и е предложил. После се изправя срещу враговете си, тренира и печели своето. Ние ли гледаме прекалено много нови филми, че всичко ни се струва вече клише или?

Какво да очакваме от тези нови филми?

Конкретно в този, историята ви я разказахме в горните изречения. Главният герой – Мич, ще преследва хората отговорни за убитата при грабеж или дори не разбираме какво приятелка. Можете да си представите каква мъка го е обзела, но след като се свестява от нея или ако изобщо не го е обземала, той се присъединява в екип или някаква агенция и започва да стреля наоколо. Сега, всеки които е гледал повечко нови филми, ще се досети, че иска отмъщение, но защо отива в това наподобяващо академия място?
Отговорът естествено не можем да ви дадем, защото на трейлъра това не е ясно. Тренировки, стрелби и какво ли още не. Дали не се подготвя за масирана атака над убийците? Ще забележите, че може да пише на арабски, което ще е интересен обрат за подобен филм. По каква причина, защо и защо не тръгва след извършителите? Завъртат се доста въпроси, да видим какъв, ще е техният отговор.

Вижте също – The Hitman’s Bodyguard – Бодигард на убиец 2017

Филмът не изглежда зле, определено има потенциал, главният герой е интересен и свеж характер, определено очакванията за филмът са големи. Ще се радваме да чуем какви са вашите мнения във формата за коментари отдолу. Не забравяйте и да споделяте, за да можем да достигнем до повече хора.