нови филми 2017

 

Започваме да си мислим, че всеки един от тези нови филми от 2017 има странно име.

Да не говорим, че дори името не се вписва в описанието. Някой от вас може да е решил, че става дума за комедия или нещо, не толкова сериозно, но ще останете разочаровани. Точно обратното е! Екшън с много стрелба и цел, която може да ви изглежда малко клиширана.

Честно казано, някак си целият филм изглежда клише. Нещо не се връзва не мислите ли? Изгубил любовта на живота си малко след като и е предложил. После се изправя срещу враговете си, тренира и печели своето. Ние ли гледаме прекалено много нови филми, че всичко ни се струва вече клише или?

Какво да очакваме от тези нови филми?

Конкретно в този, историята ви я разказахме в горните изречения. Главният герой – Мич, ще преследва хората отговорни за убитата при грабеж или дори не разбираме какво приятелка. Можете да си представите каква мъка го е обзела, но след като се свестява от нея или ако изобщо не го е обземала, той се присъединява в екип или някаква агенция и започва да стреля наоколо. Сега, всеки които е гледал повечко нови филми, ще се досети, че иска отмъщение, но защо отива в това наподобяващо академия място?
Отговорът естествено не можем да ви дадем, защото на трейлъра това не е ясно. Тренировки, стрелби и какво ли още не. Дали не се подготвя за масирана атака над убийците? Ще забележите, че може да пише на арабски, което ще е интересен обрат за подобен филм. По каква причина, защо и защо не тръгва след извършителите? Завъртат се доста въпроси, да видим какъв, ще е техният отговор.

Вижте също – The Hitman’s Bodyguard – Бодигард на убиец 2017

Филмът не изглежда зле, определено има потенциал, главният герой е интересен и свеж характер, определено очакванията за филмът са големи. Ще се радваме да чуем какви са вашите мнения във формата за коментари отдолу. Не забравяйте и да споделяте, за да можем да достигнем до повече хора.