Нови филми – Absolutely Anything – Абсолютно всичко 2017

нови филми 2017

 

Точно такива нови филми ни трябват!

Нещо свежо, нещо ново, нещо забравено, нещо което да накара зрителите да се забавляват докато го гледат. Малко ни напомня за друг подобен филм, но тук поне причината е сменена. Сега, ще видите как група извънземни дава сила на едно човешко същество и то трябва да реши какво да прави с нея – добро или зло. Неговото решение, ще реши съдбата на планетата Земя.

Няма нови филми които да се развият по вашите очаквания!

Не сте прегледали трейлъра още? Първо четете после гледате? Чудесно, радваме се че някой чете нещо от написаното, но и трейлъра не е изпускане. Може да се досетите, че човешкото същество, ще използва новите си сили първо за лични потреби. И то какви! Започва една дива комедия, която ще ви накара да паднете от стола. Мускули, зрение, говорещи кучета – всичко за което може да се сетите. С тези сили вие може да постигнете абсолютно всичко.
Има една интересна развръзка обаче. В началото на трейлъра, когато говорят извънземните виждате как, те казват, че действията на човека, ще решат съдбата на Земята. Добре, ама ние нищо не видяхме – той нито навреди на някого, нито помогна на някого. Имаше няколко мисли за помощ на хората, но не видяхме нищо подобно. Ще се опита да се бори с войни, цени или глад? Това е най-големият въпрос които си задаваме – как ще подходи с доброто дело?

В нови филми и извънземните ни се смеят!

Не че действията му не са наистина комични, ама няма ли да направи нещо значимо? Видяхме, че събуди мъртвите (защо в никой филм мъртвите не се връщат като нормални хора, а все са празноглави?), накара кучето да говори и да си почиства къщата с тази сила. Но наистина, какво точно ще направи за да спаси земята?

Вижте още – Rough Night – Тежка вечер – 2017 Комедия

Споделете статията и вижте какво мислят другите хора за филмът. Вероятно, ще им хареса, защото кои не обича подобни нови филми?